Lifecoach in Amsterdam

Ben je vastgelopen en wil je jouw patronen leren kennen? In Amsterdam kun je terecht voor gesprekken met een lifecoach van Sterk! Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Home » Amsterdam » Lifecoach Amsterdam

Het huidige jachtige bestaan kan soms behoorlijk overweldigend zijn. Zoveel mensen, zoveel mogelijkheden en iedereen lijkt het voor elkaar te hebben. Geen wonder dat veel mensen zo af en toe vastlopen in hun dagelijkse leven.

Bij Sterk! zien we geregeld mensen die zitten met belangrijke levensvragen. Het leven dendert maar door, er is geen tijd om na te denken. Doe ik het wel goed? Ben ik op weg naar mijn persoonlijke doelen? Wat is eigenlijk de zin van het leven?

Voorkom een burn-out

Door de gejaagdheid komen we er vaak niet aan toe om uit te zoeken wat we écht belangrijk vinden. Zulke twijfels en bedenkingen leiden meer dan eens tot een burn-out. Zaak dus om erachter te komen wat je écht wilt. Een life coach kan daarbij helpen. Die kan door middel van gesprekken en opdrachten met je uitzoeken waar je precies vastloopt. En geeft je handvatten om met daadkracht en lef keuzes te maken.

Lifecoach Amsterdam

Lifecoaching gaat in op de brede zin van het leven. Het gaat verder dan het vinden van geluk in je werk of het zoeken naar een nieuwe baan. Met lifecoaching ga je terug naar je kern en bepaal je jouw wensen en doelen. Zodat je niet meer hoeft te twijfelen over belangrijke levensvragen.

Wanneer kies je voor lifecoaching?

 • Je bent niet helemaal happy, maar je weet niet waar het aan ligt.
 • Je twijfelt elke dag over grote én kleine keuzes.
 • Je stelt belangrijke keuzes uit omdat je bang bent voor de gevolgen.
 • In je omgeving lijkt iedereen het voor elkaar te hebben en daar word je wanhopig van.
 • Je hebt het zelf eigenlijk ook best voor elkaar en denkt toch: is dit het nou?
 • Je staat voor belangrijke levenskeuzes maar weet niet wat je moet kiezen.
 • Je hebt het bekende dertigersdilemma.

We zien dit soort klachten veel voorbij komen. Neem deze signalen serieus! Door ze vroeg aan te pakken, kun je een burn-out voorkomen.

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en heeft meer dan 850.000 inwoners. Daarmee is het de grootste stad en gemeente van het land. De bijnaam van de stad is Mokum. Amsterdam is een Noord-Hollandse stad en ligt in het randstedelijk gebied.

Vervoer in Amsterdam

Vanuit heel Nederland is de hoofdstad gemakkelijk te bereiken per trein. Amsterdam heeft een groot centraal stations en tien kleinere stations in de zeven stadsdelen. Ook rijden er trams en bussen met hoge frequentie door de stad.

Amsterdam ligt aan ‘t IJ en de Amstel. De naam van de stad komt voort uit de bouw van de dam in de monding van de Amstel, vermoedelijk in de twaalfde eeuw. De haven is na die van Rotterdam de grootste van Nederland. Ook is er het internationale vliegveld Schiphol.

Tijdens de Gouden Eeuw (zeventiende eeuw) was Amsterdam de handelshoofdstad van Europa én van de wereld. Dat trok veel immigranten aan, waardoor de bevolking explosief groeide.

Door deze bevolkingsgroei moesten er snel huizen bij komen: zo is de grachtengordel ontstaan. Het is één van de grootste trekpleisters van Nederland.

Toeristen

Per jaar kan Amsterdam rekenen gemiddeld zo’n 5 miljoen toeristen. Grote trekpleisters zijn internationaal gerenommeerde musea, zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. En een van de bekendste is misschien wel het Anne Frank Huis.

Er zijn naast musea ook theaters, zoals het DeLaMar en het Carré en bijvoorbeeld Muziekgebouw aan ’t IJ. En Amsterdam is niet alleen onder toeristen populair. Al jaren is het lastig om er een huis te kopen of te huren.

Studenten

Verder is het een echte studentenstad: Amsterdam heeft zelfs twee universiteiten: de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Beide hebben een medisch centrum, namelijk het Academisch Medisch Centum (UvA) en het VU medisch centrum.

Onze life coaches helpen je om op een laagdrempelige manier door een moeilijke periode heen te komen. Jij staat aan het roer bij ieder traject: we bespreken de onderwerpen die jij inbrengt.

Coachingstraject

Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Na de intake bij Sterk! bespreken we hoe lang het traject duurt en wat het benodigde aantal sessies is. Ook de frequentie en duur van de sessies komen aan de orde.

Samen gaan we terug naar jouw kern, zodat je voortaan niet lang hoeft na te denken over belangrijke levenskeuzes. Door te weten wat jou drijft, kies je vanzelf het juiste levenspad.

Kennis en ervaring

Dat doen we vanuit onze kennis en ervaring: al onze life coaches hebben de nodige ervaring. De coaches van Sterk! zitten overal in de hoofdstad, dus je krijgt altijd coaching in Amsterdam.

No-nonsense

We willen graag dat jij je beter voelt. We draaien dan ook niet om de hete brij heen, daardoor doe je nooit meer sessies dan je nodig hebt.

De voordelen

 • Je stelt heldere doelen en werkt daar naartoe.
 • Je doet tussen elke afspraak opdrachten en je maakt een reflectieverslag.
 • We doen een terug- en vooruitblik.
 • Je krijgt inzicht in de identificatie met rollen en overtuigingen.
 • Sterk! handelt uit liefde, moed en meesterschap.

Bel ons eens om kennis te maken. Je kan dan altijd zelf bepalen of je een intake doet.