Ellen Roelofs | Coach Amsterdam-Oost

Als coach ben ik ervan overtuigd dat wat je specifieke coachvraag ook is, je altijd zicht krijgt op hoe en waarom je vastloopt bij het realiseren van je doelen en wat je daaraan kunt doen. Uiteindelijk begint elke verandering bij jezelf en het vraagt moed om de eerste stap te zetten. Daarbij wil ik je graag helpen. Vanuit mijn achtergrond in het bedrijfsleven en als ervaren ‘veranderaar’ daag ik je uit en zet ik je in beweging: deskundig en speels, pragmatisch en gevoelig, prikkelend en veilig. Ik geloof in het zetten van stappen en in het leren vertrouwen op je eigen kracht en kunnen. Ook als dat lastig is.

Werkwijze

Als coach ben ik warm en toegankelijk, praktisch en helder. Ik houd van verdieping, soms op een luchtige manier maar altijd met een open mind en resultaatgericht. In mijn werk maak ik gebruik van effectieve coachingstechnieken, waaronder ACT, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Oplossingsgericht coachen en NLP.

Vraagstukken

  • Persoonlijke ontwikkeling: hoe wil ik mijn leven leiden, meer inzicht in mijzelf, minder denken en meer voelen, innerlijke rust.
  • Veranderingsprocessen: hoe ga ik om met verandering
  • Stress en burnout: begeleiding bij herstel en handvatten ter voorkoming van terugval.
  • Persoonlijke kracht: meer assertief zijn, leren aangeven van grenzen, keuzes maken.
  • Communicatie: hoe zorg ik dat mensen begrijpen wat ik bedoel, hoe leer ik tactischer communiceren.
  • Loopbaan: ontdekken ik wat ik wil en kan.
  • Balans werk/privé: hervinden van evenwicht tussen werk- en privé leven.
oache-amsterdam-ellen-roelofs

 Ellen Roelofs
coach

oache-amsterdam-ellen-roelofs

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.