Jouw mental & personal coach in Amsterdam?

Een bijzonder gesprek!

Routine en drukte maken het soms moeilijk om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te functioneren.

Met coaching néém je de nodige tijd om bewustzijn te vergroten. Met een objectieve, professionele sparring partner naast je. Coaching biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw leven.

Meer bereiken in je werk of privé-leven?

Coaching is een effectief middel als je op zoek bent naar evenwicht. Evenwicht in ratio en emotie, werk en privé. Sterk! maakt bewust geen onderscheid tussen job en personal coaching. Werk en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedereen maakt tijden van moeilijkheden mee. Coaching maakt veerkrachtig zodat je voorbereid bent.

Vergroot je mogelijkheden

De coachingsgesprekken leveren inzicht in automatische en onbewuste patronen op. We formuleren doelen, gebaseerd op jouw waarden en doen oefeningen waardoor je nieuwe inzichten krijgt over jouw situatie en je de juiste acties kunt ondernemen. De focus ligt op het uitvergroten van mogelijkheden zodat je jouw potentiële talenten vrij maakt en je zo goed mogelijk presteert.

'Coaching is: voorin je eigen bus gaan zitten, dus jij bepaalt de inhoud van de gesprekken.
  • Hoe kan ik authentiek leven en werken?
  • Hoe bundel ik mijn krachten en leer ik vertrouwen in mijn eigen kunnen?
  • Wat komt er in de plaats als ik mijn perfectionisme en schuldgevoelens loslaat?
  • Hoe schep ik orde in de chaos als ik nadenk over mijn dilemma’s?

Meer weten? Neem contact op met STERK voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

psycholoog-coach-amsterdam-titia-roovers-profiel
relatietherapeut en coach_Ruth_Bellinkx
coach-trainer-amsterdam
coach-amsterdam-cenrum-west-Tessa-Harts