Coach & psychotherapeut drs. Ruth Bellinkx
Coach | Amsterdam – Centrum

Binnen het team van STERK! kan je bij mij terecht met al jouw en jullie vragen met betrekking tot relaties. Dit doe ik samen met jou en je partner maar ook individueel.

Ik ben opgeleid als coach en relatietherapeut. Naast de relatietherapie en de relatie gerelateerde vragen, begeleid ik met veel enthousiasme mensen in het gaan van hun eigen pad. Het persoonlijke en het professionele.

Ik heb een grote fascinatie voor het onderzoeken van nieuwe manieren om naar jezelf en je omgeving te kijken. Door je blik te verruimen en te experimenteren met nieuw gedrag gaan er opeens werelden voor je open, die eerst ontoegankelijk leken.

Deze fascinatie vindt zijn oorsprong in mijn grote liefde voor hedendaagse kunst. Ik ben Drs. in de kunstgeschiedenis. Mijn professionele basis als coach ligt in de internationale kunstwereld. Ook als ik relaties begeleid, zet ik het kijken naar kunst in als actieve manier om samen nieuwe, innerlijke zoekprocessen op gang te zetten.

Voor wie coaching?

Als jouw relatie in zwaar weer verkeerd of je niet de vervulling geeft die je zoekt dan heeft dit zijn weerslag op je gehele functioneren. Als relatietherapeut ga ik met jullie kijken in welk patroon jullie samen terecht zijn gekomen en wat er nodig is om hier een andere wending aan te geven.

Ook als je op dit moment niet in een relatie bent en je graag wil openstellen voor een nieuwe relatie, kan ik samen met jou onderzoeken welke stap hiervoor nodig is. Bijvoorbeeld door te kijken hoe jij zelf al dan niet bewust, de ander op afstand houdt en dan te onderzoeken wat er voor nodig is om je overtuigingen over de ander los te laten en het anders te gaan doen.

Maar ook als je wil leren om je eigen verlangens om te zetten in actie en succes, wil leren omgaan met tegenslag en weerstand, wil leren zeggen wat je echt wil zeggen, de controle wat meer wil loslaten en op een andere manier de regie wil voeren over je eigen leven…

Werkwijze coach

Mijn doel is dat jij met of zonder je partner meer energie, succes en voldoening gaat ervaren in de dingen die je doet. Ik heb een warme persoonlijkheid die ik combineer met een helder, analytisch vermogen. Nuchter en resultaatgericht. Humor vind ik heel belangrijk in mijn werk als begeleider. Ik zet mijn ervaring en inlevingsvermogen graag in om samen met jou te kijken welke stap nodig is.

Kortom, ik kan je helpen als je:
  • Effectiever wil communiceren met partner, kind of ouders.
  • Meer energie wil halen uit werk en relaties.
  • Verlangens wil omzetten in actie en succes.
  • Wil leren omgaan met weerstand en hindernissen.
  • Wil leren zeggen wat je echt wil zeggen.
  • Wil leren hoe je, je eigen ‘verhaal’ meer kan leven.

Een traject bij Ruth wordt niet vergoed door zorgverzekeraars omdat het coaching is.

Voor Relatiecoaching hanteert Ruth een tarief van € 150,- per uur (exclusief 21% BTW)

Ruth ontvangt je graag op de Kromme Waal 9, Centrum van Amsterdam

Meer informatie? Mail ons >>

relatietherapeut en coach_Ruth_Bellinkx

drs. Ruth Bellinkx
coach