MSc Marieke Schipper psycholoog/coach

 

Werkwijze

Mensen die door mij gecoacht worden, waarderen mij om mijn grote betrokkenheid, heldere analyse, sensitiviteit en als het even kan, humor. Tijdens een coachtraject sluit ik aan bij jouw vragen en doelen: You are in charge. Ik ondersteun, trigger en spiegel jou op momenten dat het jouw proces dient. Mijn werkstijl is oplossingsgericht, systemisch en lichaamsgericht.

In de periode dat we aan de slag gaan ben ik helemaal betrokken bij jou, jouw vragen, doelen en groeiproces.  We zullen dan ook met regelmaat tussen de gesprekken door contact hebben via mail en/of whats app. Ook ga je aan de slag met verschillende oefeningen & opdrachten. Mijn visie is dat het leven zich voltrekt in het dagelijkse bestaan. En dat jouw doelen, bewustwording, en groeiproces dus ook juist ‘daar’ geoefend en beleefd mogen worden. Op deze manier ben je terwijl we met elkaar aan het werk zijn al bezig met het realiseren van jouw gewenste nieuwe realiteit.

vraagstukken:

  • Prestatiecultuur – Wat doet dat met mij & voor wie doe ik wat ik doe
  • Loopbaanvraagstukken – Wat wil ik nu echt en hoe geef ik dat vorm
  • Evenwicht tussen werk- en vrije tijd – Hoe (her)neem ik de regie
    Levenskunst: vraagstukken over zingeving, zelfbeeld, betekenisvol leven & hoe geef ik dit vorm

 

Lijkt deze manier van coaching & samen werken aan jouw persoonlijke groei je wat? Dan ben je heel welkom voor een kennismaking.

Marieke Schipper Coach Sterk! Amsterdam
nobco-logo-voor-website
emcc-logo-voor-website