Tarieven coaching
Sterk! Amsterdam

Tarief coaching STERK! Amsterdam

Individuele coaching particulieren: € 145,00 per uur (inclusief 21 % BTW)

 

Tarief voor zakelijke klanten: €200  voor organisaties en €175  voor non-profit, culturele sector en €150 voor ZZP’ers. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW

 

Relatietherapie voor stellen: €210 (inclusief 21% BTW) per gesprek van 1,5 uur. Relatietherapie voor individu: €145 (inclusief 21% BTW) per gesprek van 1 uur.

 

Een intakegesprek duurt een uur. We maken kennis, verkennen jouw vraag en stellen doelen. Als je na dit eerste gesprek besluit niet verder te gaan in het traject, wordt het niet in rekening gebracht.

 

Bel bij verhindering minimaal 48 uur van te voren een afspraak af zodat de sessie niet tegen het gebruikelijke tarief in rekening wordt gebracht! In de Algemene voorwaarden lees je meer.

Vergoedingen

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Laat je door jouw coach informeren over de volgende mogelijkheden:

Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever (HR of leidinggevend) of hij/zij wil investeren in je groei of je employability. Jouw coach kan een offerte maken waarin het nut en doel van de coaching beschreven staat.

 

Belastingaftrek

Organisaties en ZZP’ers kunnen de kosten volledig aftrekken. Ook als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Er is een drempel van 250,- Euro.

Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst, of bel met de Belastingtelefoon op nummer 0800 – 0543. We raden je aan vooraf een berekening uit te voeren voor je eigen persoonlijke situatie om zeker te zijn van de kosten.

 

Meer informatie

We hebben deze gegevens gevonden op het internet. Wil je het helemaal zeker weten, bespreek het dan met je accountant, of kijk op de site van de Belastingdienst, of bel met de Belastingtelefoon op nummer 0800 – 0543.

 

Disclaimer

In bovenstaande berekeningen is geen rekening gehouden met persoonlijke situaties, daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. We raden je aan de berekening uit te voeren voor je eigen persoonlijke situatie.