drs. Laetitia Hartman Wandelcoach en arts,

– Amsterdam Oost en Zuid / Park Frankendael en Amsterdamse Bos

Tot eind 2013 werkte ik als huisarts in een huisartsenpraktijk in Akersloot. In de 10 minuten consulten kon ik onvoldoende mijn ei kwijt. Ik wilde meer tijd steken in het begeleiden van mensen. Na een wereldreis ben ik in 2015 gaan werken als docent en tutor voor geneeskunde studenten van de VU én volgde ik twee wandelcoachopleidingen bij Het Coach Bureau. Sinds 2017 ben ik met veel plezier wandelcoach!

Je kunt bij mij terecht als je vastloopt in je leven, studie of baan en je niet meer weet welk pad je in wilt slaan.

werkwijze

Natuur heeft een rustgevende en ontspannende werking en tijdens het lopen gaat het praten vanzelf en krijg je alles makkelijker op een rijtje. Het grootste deel van de coachgesprekken zullen dan ook wandelend plaatsvinden in het Park Frankendael of het Amsterdamse Bos.

Iedere coachsessie duurt ongeveer 1.5 uur, gemiddeld zijn er 4 sessies nodig.

Ik luister aandachtig en zonder oordeel. Mijn vragen en oefeningen geven jou inzicht in jouw patronen, energiegevers/energienemers, drijfveren, sterke punten en waarden. In het gesprek neem ik de leiding waar nodig en ik verlies jouw doel niet uit het oog.

Tussen de coachwandelingen in ga je aan de slag met de door jou geformuleerde acties om je gewenste situatie te bereiken. Je zal merken dat je energieniveau toeneemt, je plezier in het leven terugkeert en je erachter komt welk pad je in wilt slaan.

Vraagstukken

  • Is iedereen enthousiast over je leven behalve jij?
  • Sleep jij jezelf naar je studie of baan en kost het je veel energie?
  • Twijfel je aan de keuzes die je eerder hebt gemaakt en vraag jij je af of je op het goede pad zit?
  • Speel je met de gedachte om het roer om te gooien, maar ben je bang voor alle reacties uit de omgeving? En als je wilt doorgaan, weet je dan niet wat je kan veranderen om het weer naar je zin te krijgen?

 

Dus loop je vast in je leven, studie of baan?  Neem dan contact met mij op en ik wandel met je mee!

 

 

 

Drs. Laetitia Hartman, wandelcoach en arts

drs. Laetitia Hartman
Wandelcoach en arts