Relatietherapeut en coach – drs. Jolanda van der Pol

Relaties. We hebben ze allemaal. Met partners, familie, met vrienden, collega´s. We voelen ons op ons best als we ons verbonden weten. We verlangen naar verbinding en toch zit daarin ook vaak de uitdaging. In de relatie met partner, ouders, kinderen of op het werk, in allerlei verbindingen komen we (innerlijke) conflicten tegen. Meestal gaan die “vanzelf over”, maar soms kom je er niet verder mee.

Van huis uit ben ik antropoloog. Ik heb in verschillende delen van de wereld (o.a. Engeland, Nederland, Zwitserland) gewoond, gestudeerd, gewerkt en gereisd (Oost Afrika, West Azië). Sinds 2011 houd ik mij – na het volgen van verschillende opleidingen op dit gebied – bezig met relatiecoaching in de breedste zin van het woord. Relaties tussen partners, binnen het (samengestelde) gezin, met ouders en kinderen en op het werk.

Door mijn studies, mijn werk en reizen heb ik veel manieren gezien van samenleven. hoe die worden vormgegeven en hoe ze worden gevoeld.

Werkwijze

Ik kijk mee, hou een spiegel voor. Ik luister en voel zonder oordelen; zoek de patronen en laat datgene naar boven komen dat niet gezien wordt. Door het proces krijg je inzichten en vaardigheden om tot keuzes te komen en met moeilijke situaties om te gaan.

Jolanda van der Pol

drs. Jolanda van der Pol
Relatietherapeut en coach

Jolanda van der Pol

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.