Esther van der Zweep - Amsterdam

Als coach is er voor mij niets leuker dan het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Ervoor zorgen dat mensen goed in hun vel zitten en hun volledige potentieel benutten, dat is mijn drijfveer. Dat kan heel direct via individuele coaching of indirect door managers meer vaardig te maken op het terrein van coachend leidinggeven.

Werkwijze

In mijn gesprekken vaar ik op mijn sensitiviteit, erkende coachingsmethoden en mijn eigen ervaring als leidinggevende.

Recensie

Loes: Esther is een coach naar mijn hart. Ze luistert en daagt uit. Gedurende het traject wist ze me – door de juiste vragen te stellen – in verwondering te brengen, om me vervolgens inzicht na inzicht te geven. De kwartjes vielen zonder dat Esther ze voor je invult. Daarbij zoekt ze samen met jou naar concrete oefeningen, opdrachten en modellen die voor jou het beste werken. Een fijne combinatie van concreet & pragmatisch met ruimte voor emoties en verwondering. Ik beveel haar van harte aan voor je grote en kleine levensvragen.

Vraagstukken

  • meer regie en plezier in (werkende) leven
  • managen van teams en omgaan met lastige medewerkers
  • tactisch communiceren en beter samenwerken
  • overtuigingskracht en vergroten zichtbaarheid
  • betere werk/privébalans
Door anderen word ik omschreven als: warm, begripvol en to the point. Ik help bij het structureren van gedachten en gevoelens, kom makkelijk tot de kern, daag uit tot zelfreflectie en ben niet bang om een spiegel voor te houden waar nodig. Mijn enthousiasme stimuleert mensen om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.
Werkdagen: ma t/m do. – 09.00-17.30 uur

Esther werkt vanuit Linnaeushof 6 / HUISVANONS en in Haarlem Centrum.

Louise van Deth (voormalig directeur Aidsfonds)

“Esther is een all round leidinggevende, aan wie ik elk team zou toevertrouwen. Ze kan uitstekend zakelijkheid en gevoel combineren en heeft een sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Haar natuurlijke aanleg als coachend leider heeft ze professioneel doorontwikkeld. De combinatie van ”het al in je hebben” en ”goed opgeleid” maakt haar tot een meer dan goede coach.”

Esther van der Zweep

drs. Esther van der Zweep

Coach

EMCC
Esther van der Zweep

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.