Kim Pieters Coach, Amsterdam-Oost

Mensen (weer) in verbinding brengen met hun kracht en levenslust, met hun bron.

Dat vind ik enorm inspirerend aan coachen. Dat is geen eindpunt, maar een vaak levenslange reis. Deelgenoot zijn van een stukje van zo’n reis vind ik heel waardevol.

Coaching bij mij begint bij een ontmoeting. Tussen jou en mij. In ontmoetingen kom je je kracht, maar ook je gemis tegen.

Ik help je je kracht te leren kennen en te omarmen, maar ook je gemis onder ogen te zien. Een gemis of een wond poetsen we niet weg, ik wil je begeleiden, zodat je dat wat je mist kunt gaan zien als bron van groei.

Werkwijze

In mijn coaching zal ik je steeds terugbrengen naar jouw vraag en je stimuleren deze te gaan onderzoeken. Dat is spannend. Daarom bied ik je een plek met veel veiligheid en openheid.

Maar ook een plek met nieuwe ervaringen; onbekende, nieuwe afslagen op je reis.

Verder is mijn stijl levendig en direct, zacht op de relatie, soms hard op de inhoud. Met de nodige luchtigheid en humor. En zo nu en dan wat muziek!

Graag kom ik in beweging met jou, zo laat ik je ervarend leren. Het lijf zegt mij vaak meer dan woorden. Daarom werk ik ook met lichaams- en ademhalingsoefeningen.

Ik nodig je uit om regie te nemen, meer te gaan uitspreken wat er in je leeft. Je hoeft nog niks te ‘weten’, ik help je contact te maken met wat er van binnen leeft.

Zo kan je je binnenwereld en buitenwereld meer met elkaar in overeenstemming brengen.

Ik werk o.a. met methodes als Transactionele Analyse, NLP, Systemisch werk; (familie)opstellingen.

 

Ik ben als coach/begeleider opgeleid bij Phoenix opleidingen.

Van origine ben ik actrice en trainingsacteur. Ik wilde, toen ik een klein meisje was, dolgraag het podium op en heb later van mijn droom mijn werk kunnen maken.

Toch miste ik diepgang, naast mijn werk als acteur wilde ik meer ècht in contact komen met anderen. Niet vanuit een rol, maar vanuit mijzelf.

Ik ben op zoek naar de oprechte ontmoeting.

 

Vraagstukken

  • Levenskunst: vragen over betekenisvol leven, zingeving, grenzen aangeven, regie houden.
  • Vragen over evenwicht. Evenwicht tussen werk en vrije tijd. Evenwicht tussen tijd voor de ander en tijd voor jou. Evenwicht tussen denken en doen. Tussen je hoofd en je hart.
  • Onafhankelijker zijn van de mening van anderen. Autonomie en zelfbewustzijn.
  • Met meer levenslust en energie leven. Je meer overgeven aan het leven i.p.v. altijd in controle te moeten zijn. Vragen over verlangens, liefde, seksualiteit.
  • Vragen over hoe je jezelf presenteert. (privé of werk). Hierbij besteden we ook aandacht aan het non-verbale aspect. Hoe kom ik over? Vaak hoor ik: ik kom op anderen anders over dan ik me van binnen voel. Ik help je om meer congruentie aan te brengen.
kim pieters

Kim Pieters
Coach

kim pieters

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.