Lang leve het leven

In samenwerking met La Scuala, academie voor levenskunst, vier ik 21 maart de start van de lente. Ik doe dan ook graag mee met onderstaand initiatief. Wees welkom om je aan te melden voor een gesprek over ‘levenskunst’ op de avond van 21 maart!

‘Het leven zit wel eens tegen. Wij, de begeleiders van het Steunpunt Levenskunst, weten uit ervaring dat juist dan een luisterend oor belangrijk is. Dat het helpt als er iemand is met aandacht en tijd. Het geeft (soms letterlijk) lucht om begeleid te worden door een professional. Door iemand die in staat is om tijdens een goed gesprek nieuwe denkrichtingen aan te boren. Iemand die weet om te gaan met dat wat het leven soms lastig maakt.
Op 21 maart vieren we het begin van de lente, de dag van het leven en daarom doen we dit aanbod: Gebruik onze expertise en tijd en maak een afspraak voor ‘een goed gesprek’.  Voor als het ‘zelf-doen’ even niet meer lukt. Uiteraard zonder verdere verplichtingen.
Zie het als een cadeau van ons allemaal voor jou.’

Voor meer informatie, als je liever een ander tijdstip kiest binnen nu en 3 maanden, of een begeleider bij jou in de buurt, zie onderstaande website:

http://www.dagvanhetleven.nl/levenskunst/index.html

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.