Stress en het Dertigersdillema

Home » Levenskunst » Stress en het Dertigersdillema

Dit artikel komt uit het ebook “Hoe voorkom ik een burn-out?”

De levensfase van twintigers en dertigers is vaak extra stressvol. De vele keuzemogelijkheden brengen onrust met zich mee, ook omdat ze vragen over identiteit met zich meebrengen. De dllemma’s zijn vaak koersbepalend voor de rest van je leven.

Vragen als:

  • Is dit de partner waar ik mee verder wil?
  • Ga ik voor mijn carrière of wil ik beginnen aan kinderen?
  • Wat vind ik echt belangrijk In het leven?
  • Hoe kan ik alles combineren?

Deze vragen over identiteit en betekenis roepen onzekerheid en twijfels op en dat voelt kwetsbaar. Om de kwetsbaarheid te maskeren voor jezelf en anderen duikt de één weg in afleidingen waar een ander in zichzelf keert en piekerend op zoek gaat naar oplossingen.

Een coach helpt je om deze belemmerende dynamieken te herkennen en leert je praktische methoden om te reflecteren op jezelf en jouw levensvragen. Je leert onderscheiden waar Je geen controle over hebt en waar je juist wel aan het roer kunt staan om jouw eigen levenskoers te bepalen.


Titia Roovers

Over STERK!

In 2004 begon Titia Roovers STERK! Een praktijk voor psychologische coaching. STERK! wil een plek bieden waar echte ontmoetingen ontstaan. (Zelf)compassie verbindt en maakt veerkrachtig zodat niets je kan weerhouden om te staan voor jouw waarden. We hebben een diep vertrouwen in de kracht die in ieder mens aanwezig is, vandaar de naam Sterk!

vormen van psychologische coaching

Levenskunst coaching

Relatietherapie

Stress & burn-out coaching

Loopbaancoaching

Dertigersdilemma’s bij vrouwen

Titia Roovers

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen jouw vraag en stellen we doelen. Alleen als het klikt gaan we door!