Moeders on the move

Moederschap geeft je prachtige energie, maar maakt ook aan het wankelen. Je bent regelmatig moe, altijd druk, verliest ambities, je oude leventje is niet meer vanzelfsprekend.

En dan deze: “Hoeveel dagen ga jij werken?” Of als je een avondje weg bent: “En past je man dan op?!” Blijkbaar wordt van jou als moeder verwacht dat je de zeilen bijzet. Maar hoe doe je dat? En liefst ook nog op een manier die bij jou past?

Wat heb jij nodig om een ‘goede moeder’, een mooi mens te zijn? Met deze groepscoaching zet je jouw drijfveren op een rij. Zoeken we uit wat er speelt binnen het gezin en bespreken we hoe deze puzzel voor jou het beste in elkaar past. Individuele opdrachten helpen je er direct mee aan de slag te gaan!

Je hoeft geen 5 dagen te werken of thuis te zitten om een goede moeder te zijn. Nee, belangrijk is dat je dichtbij jezelf blijft en weet wat dát voor jou betekent.

Met nog 7 andere vrouwen. 8 avonden van 19.30 tot 22.00 uur + 1 individueel coachgesprek. Vanaf 10 november om de andere week op woensdagavond. In Baarn. Kosten 275,- per persoon.

Begeleid door Sip Koole, moeder van 2 en werkzaam als sociaal pyscholoog en trainer. “Over coaching wordt soms enorm diepzinnig gedaan. Ik hou het liever simpel, zowel voor mezelf als voor degenen die tegenover mij zitten.”

Meer info? Kijk op www.sipkoole.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.