Drs. Titia Roovers
Psycholoog & coach | Amsterdam Oost

Ik ben opgeleid als psycholoog en trainer aan de UvA en heb het vak van therapeutisch begeleider geleerd bij Phoenix-opleidingen. In 2004 begon ik STERK! een praktijk voor psychologische coaching. Ik wil vrouwen een liefdevolle plek bieden waar ze zowel hun kracht als hun schaduwkanten kunnen ontmoeten. Compassie verbindt en maakt veerkrachtig zodat het leven in zijn volle omvang geleefd kan worden. Ik heb een diep vertrouwen in de kracht die in ieder mens aanwezig is, vandaar de naam Sterk!

Ik begeleid vrouwen in hun wens om voluit te leven. Over het programma voor vrouwen lees je hier meer.

Ik nodig je uit om eens kennis te komen maken als jij bereid bent om zowel jouw kracht als ook de schaduwkant in jou te omarmen.

Werkwijze psycholoog

“Mijn stijl is nuchter, motiverend en positief. To the point en met het hart. In mijn analyses ben ik kritisch, nooit veroordelend. Ik denk met je mee vanuit diverse invalshoeken en bied je nieuwe perspectieven.”

Lees de ervaringen van eerdere opdrachtgevers / clienten?

Geregistreerd Psycho Sociaal Therapeut NVPA

Het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen draagt zorg voor de professionele deskundigheid van zijn leden. Onder andere door verplichte bijscholing en intervisie.
Meer over NVPA

Reviews van clienten
Psycholoog Amsterdam
5 / 5 sterren - Ik heb veel ingrijpende en stressvolle gebeurtenissen meegemaakt in een korte periode. Titia heeft mij geholpen deze een plekje te geven en weer mijn eigen leven te leiden. Met haar duidelijke en persoonlijke aanpak, heeft ze snel door waar ik naar opzoek was. In de sessies heb ik handvatten gekregen die ik dagelijks nog gebruik. Titia, bedankt voor alles! – Martijn
psycholoog-coach-amsterdam-titia-roovers-profiel

drs. Titia Roovers
psycholoog & coach