Drs. Titia Roovers
Psycholoog & coach | Amsterdam Oost

Ik ben opgeleid als psycholoog en trainer aan de UvA en heb mijn vak als begeleider geleerd o.a. bij Phoenix-opleidingen (systemisch werk, NLP, TA). In 2004 besloot ik Sterk! op te richten. Met als missie om mensen te ondersteunen om met zelfvertrouwen en zelfspot in het leven te staan. Ik heb een diep vertrouwen in de kracht die in ieder mens aanwezig is, vandaar de naam Sterk!

Ik begeleid voornamelijk vrouwen in hun wens om voluit te leven. Over het programma voor vrouwen lees je hier meer.

Ik nodig je uit om eens kennis te komen maken als jij bereid bent om zowel jouw kracht als ook de schaduwkant in jou te omarmen!

Werkwijze psycholoog

“Mijn stijl is nuchter, motiverend en positief. To the point en met het hart, zonder zweverig te zijn. In mijn analyses ben ik kritisch, nooit veroordelend. Ik denk met je mee vanuit diverse invalshoeken en bied je nieuwe perspectieven.”

Lees de ervaringen van eerdere opdrachtgevers / clienten?

Geregistreerd psycholoog NIP

Titia is geregistreerd psycholoog (NIP) bij het Nederlands Instituut van Psychologen ; de landelijke beroepsvereniging van psychologen. Als Psycholoog NIP moet zij zich bij het uitoefenen van haar beroep houden aan gedragsregels, die door de vereniging zijn vastgelegd in de NIP-beroepscode. Zij kan daarop aangesproken worden.

Geregistreerd Psycho Sociaal Therapeut NVPA

Het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen draagt zorg voor de professionele deskundigheid van zijn leden. Onder andere door verplichte bijscholing en intervisie.
Meer over NVPA

Reviews van clienten
Psycholoog Amsterdam
5 / 5 sterren - Ik heb veel ingrijpende en stressvolle gebeurtenissen meegemaakt in een korte periode. Titia heeft mij geholpen deze een plekje te geven en weer mijn eigen leven te leiden. Met haar duidelijke en persoonlijke aanpak, heeft ze snel door waar ik naar opzoek was. In de sessies heb ik handvatten gekregen die ik dagelijks nog gebruik. Titia, bedankt voor alles! – Martijn
psycholoog-coach-amsterdam-titia-roovers-profiel