Werkwijze psycholoog

  • Aan vertrouwen bouwen:
    Een samenwerking start met een kennismaking en een schriftelijke intake. Uitleg over de werkwijze van de coach en eventuele vragen worden beantwoord. Je kunt kort uiteenzetten wat je vraag is. Bij een “klik” en goed vertrouwen starten wij met een vooraf overeengekomen aantal sessies. Een traject duurt minimaal 3 sessies en gemiddeld 5 tot 8 sessies. De frequentie van de gesprekken is overeen te komen.
  • Eigenaarschap:
    Jij staat aan het roer tijdens het traject, we bespreken onderwerpen die jij inbrengt. Tussen elke afspraak voer je opdrachten uit. Na elke sessie schrijf je een kort reflectieverslag zodat de besproken onderwerpen beklijven en de vastgestelde doelen in zicht blijven.
  • Terug- en vooruitblik:
    In een afsluitend gesprek kijken we terug op het proces om behaalde doelen te vieren en om de blik voorwaarts te richten. Hoe kun je het geleerde blijven toepassen?

Wat cliënten zeggen  >>

Psycholoog NIP

In Nederland was de titel “psycholoog” beschermd tot 1993. Om toch onderscheid te maken tussen mensen die zich eenvoudigweg “psycholoog” noemen en mensen die een universitaire studie afgerond hebben, heeft het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) de classificatie “Psycholoog NIP” ingesteld. Dit houdt in dat enkel psychologen met een afgeronde universitaire studie, aangevuld met specialisatie zich “Psycholoog NIP” mogen noemen.

Registertherapeut RBNG
We zijn opgenomen als Registertherapeut RBNG in het RBNG-register. Het register van RBNG is openbaar. Alleen de kwaliteitstherapeuten van de aangesloten beroepsverenigingen zijn hierin opgenomen.

Investering
Sessies duren een uur tot anderhalf uur. Voorbereidingstijd is inbegrepen in het uurtarief. Een Kennismakingsgesprek duurt een uur. Als je na deze kennismaking besluit niet verder te gaan in het traject, wordt dit gesprek niet in rekening gebracht. Bel bij verhindering minimaal 48 uur van te voren een afspraak af zodat de sessie niet tegen het gebruikelijke tarief in rekening wordt gebracht! In de Algemene voorwaarden lees je meer.

Meer weten? Contacteer STERK! vandaag nog >