Quick fit in de liefde

Voor ieder die een verdiepend en ontspannend Pinksterweekend wil, promoot ik graag onderstaand programma van mijn gewaardeerde collega Barbara Veldt:

Vanuit R A A K, een collectief op het snijvlak van training, coaching, therapie en consultancy, is een nieuw initiatief ontstaan. Via verschillende kanalen ondervonden zij de vraag naar verdieping in onszelf met aan de ene kant een lichte aanpak, maar met de keus om van daaruit dieper te gaan. Zo is Quick Fit in de Liefde ontstaan. Zie www.quickfitindeliefde.nl

Met hun Quick Fit in de Liefdeteam verzorgen zij korte en langere programma’s om vanuit luchtigheid, kennis en kunde, vaardigheid en spiritualiteit verschillende relatiethema’s aan de orde te stellen. Zo geven zij workshops en trainingen met als titels: Ik hou van mij, Me Myself and I en Verlegenheid VerledenTijd ….

In juni – pinksterweekend – staat er een 4 daags arrangement op stapel, om in een luxe wellness omgeving in de Ardennen te investeren in jezelf. Deze ME MYSELF AND I training wordt een combinatie van wellness, ontspanning en inspanning. De combinatie van Individuele coaching, workshops zoals mindfulness en de groepstraining, maken het een mooi programma voor een ieder die op zoek is naar balans, verdieping en even stilstaan.

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar! Mocht je interesse hebben, of iemand weten die interesse heeft, nodigen zij je graag uit een kijkje te nemen op:

http://bit.ly/hccwBT

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.