Reviews

Wie kunnen nu beter uitleggen wat de kracht is van Sterk! dan onze eigen klanten?  Lees hier een aantal recente reviews.

Reviews van clienten

Psycholoog Amsterdam

5 / 5 sterren - Floor

Tita heeft mij enorm geholpen met het verwerken van mijn verdriet van de scheiding van mijn ouders. Ik heb het verdriet leren toelaten, ik heb samen met Titia naar mijn gedachtenpatronen gekeken, hoe dit in elkaar zat en ik kreeg als het ware een spiegel voor. Hierdoor heb ik niet alleen geleerd om mijn verdriet toe te laten, maar ook dat ik problemen niet op hoef te lossen en ik op mijn eigen plek hoor te staan. Niet alles hoeft altijd maar fijn te zijn, hierdoor worden de mooie aspecten in het leven juist alleen maar mooier. De sessies met Titia hebben me veel rust gegeven en ik ben haar heel erg dankbaar. Floor

Psycholoog Amsterdam

5 / 5 sterren - Léony (Karel de hond) Grafisch ontwerper

Titia heeft mij vele inzichten gegeven maar het belangrijkste: dat je jezelf gewoon op de eerste plaats mag zetten! En minder hoeft te denken voor de ander. Titia heeft mij geleerd dat mijn gevoel er ook mag zijn zonder er tegen te vechten maar juist door het ruimte te geven… Een eye-opener, welke ik ga koesteren…Haar persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen maakt het heel makkelijk om haar te vertrouwen op het feit dat alles altijd goed komt! Bedankt Titia voor al jouw kennis.

Psycholoog Amsterdam

5 / 5 sterren - Margriet
Ik vond het tijd eens naar mijzelf te kijken. Waar kom ik vandaan, waarom ben ik zoals ik ben en waarom sta ik in het leven zoals het nu is? Ik wilde graag praten met een psycholoog/coach, maar wel op een pragmatische manier. Een manier die bij mij past. Dat kon met Titia. Ik heb prettige gesprekken met haar gehad. Ik heb een stukje rust en erkenning gevonden. Titia heeft mij waardevolle, persoonlijke inzichten heeft gegeven. Bedankt!

Psycholoog Coach Amsterdam

5 / 5 sterren - Melanie, redacteur bij uitgeverij

Al heel snel komt Titia tot de kern der dingen. Door invoelend te luisteren en mee te denken ga je zelf sterker in je schoenen staan. Heel confronterend, maar de sessies waren louterende ervaringen.

Psycholoog Coach Amsterdam

5 / 5 sterren - Arturo

Ik heb zojuist de cursus effectief communiceren afgesloten. Ik zit al een tijdje niet lekker in het vel… PTSS, ruis met de teamleiding etc. etc. Vervolgens ben ik (naast andere trajecten) “gestuurd” naar deze cursus. Uiteraard eerst met tegenzin, (dat hoort nou eenmaal bij de gemoedstoestand)… Vanaf het eerste moment ben ik geraakt door de wijze waarop de cursus wordt opgebouwd en hoe betrokken en “echt” de cursus door Titia gegeven wordt. Dit is veel meer dan (wat ik verwachtte) “de gebruikelijke communicatie truckjes….” Dit is zinvol en realistisch. absoluut niet “zwevering”.. Het creëren van de veilige omgeving is bijzonder waardevol. Titia is flexibel en heeft oog en oor voor de cursisten zelf en de individuele behoeftes, zonder daarmee het doel van de cursus uit het oog te verliezen. Respectvol, duidelijk, confronterend en humorvol. Het heeft mij -en als ik de overige cursisten mag citeren- erg bewust gemaakt van de wijze waarop bepaalde processen werken en hoe je deze dmv je eigen wezen kan hanteren / beïnvloeden. Zeer waardevol en m.i zeker behoefte aan binnen het korps! Arturo

Psycholoog Amsterdam

5 / 5 sterren - Titia
Tijdens de sessies met Titia heb ik mijzelf een stuk beter leren kennen en heb ik de handvatten gekregen om de veranderingen die ik wil in mijn leven ook daadwerkelijk te realiseren. Titia is een fijne, lieve gesprekspartner, heeft duidelijk veel ervaring en is een scherpe observator. Dank je wel!

Psycholoog Coach Amsterdam

5 / 5 sterren - Maud, 40, ondernemer uit Amsterdam

Ik had allerlei vraagstukken, hoe kom ik beter in mijn lijf, hoe vind ik balans tussen ambities en privé, hoe leer ik nee te zeggen als het nee is, wat is mijn focus en hoe werk ik daar naartoe, hoe verwerk ik moeilijke dingen zonder dat mijn hoofd maakt dat ik niet wil voelen… Edith heeft me in zes bijeenkomsten weer op het juiste spoor geholpen door precies te zien waar mijn knoppen zaten en míj het werk te laten doen in een setting die ik zeer prettig vond. Ontzettend fijn en ik ben haar zeer dankbaar.

Psycholoog Coach Amsterdam

5 / 5 sterren - Joelle
Je hebt me aan het werk gezet, maar tijdens de sessies zag ik dat jij ook je best deed om te luisteren, te interpreteren en te reflecteren. Dat voelt goed om samen ergens aan te werken. Je hebt me verstopte gevoelens te voorschijn laten toveren en me handvatten gegeven hoe hier gehoor aan te geven. Het is nu aan mezelf om het proces dat we samen op gang hebben gebracht, uit te werken. Heel veel dank voor alle ruimte en aandacht die je me hebt gegeven. Oh en mijn moeder heeft al aangegeven je boek te willen lezen als ik het uit heb.

Psycholoog Coach Amsterdam

5 / 5 sterren - Laura

Dankzij de meetings met Titia zijn mij veel dingen helder geworden. Ik heb handvaten gekregen om om te gaan met mijn eigen zelfbeeld en mijn behoefte om het altijd voor iedereen goed te willen doen, het pleasen. Dankzij Titia heb ik geleerd om het wat vaker om mij te laten draaien. Nog steeds is dit soms erg moeilijk maar dankzij de goede tips van Titia ben ik ervan overtuigd dat me dit gaat lukken. Titia is heel open en ruimdenkend waardoor ik me vanaf het begin om mijn gemak voelde. Heel erg bedankt voor alles dat je voor me betekend hebt.

Psycholoog Coach Amsterdam

5 / 5 sterren - Barbara

Mijn korte tijd die ik had bij Titia was zeer leerzaam. Bij mijn therapeut vertel ik vooral wat er speelt in mijn leven. Bij Titia deden we oefeningen en kreeg ik opdrachten/’huiswerk’ mee. Hierdoor werd ik echt aan het denken gezet over het hoe en wat en waarom ik dingen doe. Dit gaf veel inzicht in mijn manier van leven, denken en doen. En door een reflecties te schrijven na de afspraken, kon ik later het gevoel wat ik tijdens de bijeenkomst kreeg, nog een keer voelen en nog een keer nalezen wat we toen bespraken. Dat gaf mij houvast. Haar boek is ook zeker handig om zelf verder aan de slag te gaan.

Psycholoog Coach Amsterdam

5 / 5 sterren - Kim

Ik wil je graag ontzettend bedanken voor afgelopen tijd. Je hebt zo ontzettend veel voor me gedaan. Heldere inzichten gegeven en vooral goede en handige tools gegeven bij lastigere kwesties in mijn leven. Door de gesprekken die wij hebben gevoerd en het ‘huiswerk’ wat je me liet doen, heb ik mezelf op een positieve manier gedwongen om mijn situatie onder de loep te nemen en er als een sterker persoon uit te komen. Hiervoor ben ik je enorm dankbaar.

Titia Roovers

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen jouw vraag en stellen we doelen. Alleen als het klikt gaan we door!