Echt iets veranderen in je leven: zo doe je dat

Home » Uncategorized » Echt iets veranderen in je leven: zo doe je dat

In het nieuwe RTL 4-programma This Time Next Year proberen mensen in één jaar tijd op eigen kracht hun droom waar te maken. Geloof het of niet, maar dat ligt ook binnen jouw bereik. Alleen: hoe pak je het aan?

Leren lezen en schrijven op latere leeftijd. Opnieuw leren lopen na een ongeluk. Een kind krijgen. Misschien lijken sommige wensen totaal niet realistisch. In alle gevallen is het niet makkelijk het doel te bereiken: dat zal de komende tijd blijken uit de aangrijpende verhalen van de deelnemers aan This Time Next Year.

Stapsgewijs veranderen
Of het ze lukt om vol te houden? Dat is de grote vraag waar het programma om draait. Voor wie zich laat inspireren, heeft psycholoog Titia Roovers een overzichtelijk stappenplan waarmee ook jij een grote, blijvende verandering in je leven kunt scheppen.

“Als je structureel iets wilt veranderen in je leven”, zegt ze, “helpt het om die omschakeling stapsgewijs aan te pakken. Of het nou je gezondheid is, je werk of een gewoonte.” Ze werkt met acht stappen waarmee het volgens haar ‘zeker moet lukken’ om je einddoel te bereiken. De stappen zijn gebaseerd op de ‘assen van verandering’ van de Amerikaanse psycholoog Michael Hall.

Lees hier het hele artikel

Titia Roovers

Over STERK!

In 2004 begon Titia Roovers STERK! Een praktijk voor psychologische coaching. STERK! wil een plek bieden waar echte ontmoetingen ontstaan. (Zelf)compassie verbindt en maakt veerkrachtig zodat niets je kan weerhouden om te staan voor jouw waarden. We hebben een diep vertrouwen in de kracht die in ieder mens aanwezig is, vandaar de naam Sterk!

vormen van psychologische coaching

Levenskunst coaching

Relatietherapie

Stress & burn-out coaching

Loopbaancoaching

Dertigersdilemma’s bij vrouwen

Titia Roovers

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.