Workshop In je kracht als dochter 1 en 2

Graag laat ik je kennis maken met twee gewaardeerde collega’s en hun workshop voor dochters!


leer jezelf kennen in de relaties met je ouders

Je wordt niet geboren op de dag dat je moeder je ter wereld brengt, maar op de dag dat het leven je verplicht jezélf ter wereld te brengen – Gabriël Garcia Marquez

Ervaar jij in de relatie met  je ouders vaker dezelfde onprettige situaties of gevoelens? Doe je in dit contact soms juist dátgene wat je eigenlijk niet wilt of hou je je in als het gaat om wat je wél wilt? Jezelf leren kennen als dochter biedt een opening tot meer rust en ruimte in de relaties met jezelf en die met je vader en moeder. De workshop In je kracht als dochter geeft je inzicht én uitzicht op een nieuwe weg.

In deze workshop onderzoek je wie jij bent als dochter. Je kijkt naar de boodschappen die je van je ouders hebt meegekregen en de plek die je in het gezin hebt ingenomen. Wat zet je van jezelf op de voorgrond en wat laat je liever niet zien? Je krijgt inzicht in het patroon dat je hebt opgebouwd en dat je voortzet in je relaties met andere vrouwen en mannen.
Deze workshop bestaat uit twee dagen die ook los van elkaar gevolgd kunnen worden. Op dag 1 staat het verkennen van je plek, je gemis en je verlangen als dochter centraal. Tijdens dag 2 kijk je naar de keuzes die je in je rol als dochter hebt gemaakt. Met dit verworven inzicht ervaar je nieuwe mogelijkheden om jouw relaties vorm te geven.
We werken veel met ervaringsoefeningen, afgewisseld met korte stukjes theorie. Wij maken hierbij gebruik van onder andere NLP, TA (Transactionele Analyse) en Systemisch Werk. Als je deelneemt, gaan we ervan uit dat je je persoonlijke ervaringen met de anderen wilt delen. Er is plek voor maximaal 8 vrouwen. Geef je op via onze emailadressen, die je hieronder vindt. Als je nog vragen hebt, ben je natuurlijk altijd welkom ons te bellen of te mailen.

Wie zijn wij?

Valeria Lamers
Na jaren te hebben gewerkt in het onderwijs heb ik sinds twee jaar mijn eigen praktijk Cor et Anima voor coaching en therapeutische begeleiding. Ik heb bij Phoenix Opleidingen de driejarige opleiding Professionele Communicatie, de opleidingen NLP Master, Systemisch Werken  en Professionele Begeleiding afgerond. Ik werk met hart en ziel, in de ontmoeting van mijn mens-zijn met dat van een ander. Door een workshop over dochter-zijn te geven, eer ik de weg die ik zelf de afgelopen jaren gegaan ben als dochter, als vrouw, als mens. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Marielle Groenendijk
Vorig jaar heb ik bij Phoenix de driejarige opleiding Professionele Communicatie afgerond.  Wat ik daar en in andere Phoenix-cursussen heb geleerd over mezelf heeft me enorm veel rust en kracht gebracht. Ik geef die ervaringen graag in workshops aan anderen door. Het mooie van ‘In je kracht als dochter’ is voor mij dat uiteindelijk alle vrouwen gemeen hebben dat ze dochters zijn, waar of van wie ook. Ik verheug me op de herkenning.

Workshop In je kracht als dochter 1:

Zondag 28 augustus
Locatie: Dreamfactory, Westeinde 6-A
2275 AD Voorburg. Het is een paar minuten lopen vanaf station Voorburg en
er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Tijdstip: 10.00-17.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur

Zaterdag 10 september
Locatie: Utrecht, adres volgt
Tijdstip: 10.00-17.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur

Workshop In je kracht als dochter 2:

Zaterdag 8 oktober
Locatie: Dreamfactory, Westeinde 6-A
2275 AD Voorburg
Tijdstip: 10.00-17.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur

Kosten per workshop: 90,- euro. Dit is inclusief koffie, thee, sap en een biologische lunch verzorgd door Renata Horenová, http://passievoorsmaak.eu/

Contactgegevens:
Valeria Lamers                                      Marielle Groenendijk
Valeria.lamers@hccnet.nl                   mgroenendiek@hotmail.com
www.coretanima.com                          0629291343
0653702343

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.