MSc Marieke Schipper psycholoog/coach

Mensen die door mij gecoacht worden, waarderen mij om mijn grote betrokkenheid, heldere analyse, sensitiviteit en als het even kan, humor. Tijdens een coachtraject sluit ik aan bij jouw vragen en doelen: You are in charge. Ik ondersteun, trigger en spiegel jou op momenten dat het jouw proces dient. Mijn werkstijl is oplossingsgericht, systemisch en lichaamsgericht.

In de periode dat we aan de slag gaan ben ik helemaal betrokken bij jou, jouw vragen, doelen en groeiproces. We zullen dan ook met regelmaat tussen de gesprekken door contact hebben via mail en/of whats app. Ook ga je aan de slag met verschillende oefeningen & opdrachten. Mijn visie is dat het leven zich voltrekt in het dagelijkse bestaan. En dat jouw doelen, bewustwording, en groeiproces dus ook juist ‘daar’ geoefend en beleefd mogen worden. Op deze manier ben je terwijl we met elkaar aan het werk zijn al bezig met het realiseren van jouw gewenste nieuwe realiteit.

Recensie

Nynke, 37 jaar: “ik voelde me al snel vertrouwd bij Marieke. Ze heeft me open ontvangen en een veilige ruimte geboden om kwetsbaar te durven zijn, waarbij ik het heel prettig vond hoe ze met me mee voelde om te kunnen spiegelen wat er bij mij gebeurde, in mijn lichaam en in de verbinding met mezelf op dat moment. Dit maakte me nog weer extra bewust van de patronen waar ik kan zitten. Heel waardevol dat Marieke dit kon doorzien en benoemen, en hier de juiste vragen over kon stellen. En fijn afgestemd waardoor ik me echt gehoord en gezien voelde. Mooi hoe dit intuïtieve stuk zit verweven in haar werkwijze, dat maakt dat ik Marieke als coach van harte kan aanbevelen!”

Vraagstukken:

  • Prestatiecultuur – Wat doet dat met mij & voor wie doe ik wat ik doe
  • Loopbaanvraagstukken – Wat wil ik nu echt en hoe geef ik dat vorm
  • Evenwicht tussen werk- en vrije tijd – Hoe (her)neem ik de regie
    Levenskunst: vraagstukken over zingeving, zelfbeeld, betekenisvol leven & hoe geef ik dit vorm

Recensie

Hidde, 25 jr: “Ik kijk met heel veel bewondering en plezier terug op mijn traject. Het klikte meteen goed met Marieke, wat natuurlijk voor zo’n traject belangrijk is. Ze is een ontzettend fijn persoon. Wat voor mij vooral goed werkte, is dat zij tegenover je zit als mede mens en niet als psycholoog. Dit zorgt voor een oprechte verbinding waarin ik mijzelf kon zijn en niet het gevoel had dat ik in een geplande sessie zat. Ze stelde mij de juiste vragen waardoor ik zelf op antwoorden kwam en mij deze niet in de mond legde. Ook is zij een goede coach voor mensen die graag iemand voor zich willen hebben die je niet zielig vindt. Ze laat jou nadenken over je eigen situatie zonder daar meteen antwoorden voor te zoeken. Ze laat jou echt je eigen reis maken en laat ook open over waar jij het over wilt hebben.”

MSc Marieke Schipper

MSc Marieke Schipper
psycholoog/coach

nobco
emcc
MSc Marieke Schipper

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.