Psychologie programma voor ambitieuze dertigers
die de zin van de onzin willen onderscheiden

– De Kracht van Sterke Vrouwen –

– De Kracht van Sterke Vrouwen –

Psychologie programma voor ambitieuze dertigers die de zin van de onzin willen onderscheiden

Voor vrouwen van rond de dertig die hun dilemma’s willen onderzoeken en willen floreren zonder te forceren!

 • Ben jij een gedreven dertiger met idealen en word je onrustig van de hoge lat van het ‘maakbare leven’?
 • Mag je niet ‘zeuren’ omdat anderen het toch veel slechter getroffen hebben dan jij maar ben je er klaar mee om altijd maar ‘leuk’ en ‘gezellig’ te moeten zijn?
 • Leef je volgens het ritme van de stad en lukt het moeilijk ontspanning te vinden omdat je niet wilt teleurstellen? Je ziet om je heen dat het anderen wel lukt!
 • Dertigersdilemma’s dienen zich aan en levensbepalende keuzes schreeuwen om een beslissing maar stel jij deze het liefst nog wat uit? Zie je bij keuzes vooral wat je verliest? Wil je onzekerheid en twijfel eerst uitroeien? Denk je vaak, dit kan ik nog wel volhouden, ik ben sterk?

Voor welke vrouwen?

Vrouwelijke professionals met pit die het volle leven willen ervaren en met betekenis en volgens eigen waarden willen handelen kiezen voor dit programma over levenskunst. Idealen verlammen juist als je te zelfkritisch en perfectionistisch bent. Een eerlijk onderzoek naar jouw schaduwkanten levert op dat je:

 • Met daadkracht en lef doet wat je belangrijk vindt, met flair en ontspannen!
 • Meer regie in je leven en waardevolle relaties omdat je ‘ja’ gaat zeggen tegen wat van jou is en ‘nee’ tegen wat niet bij jou hoort.
 • Veerkracht waardoor je veel aan kan en voldoening hebt omdat je weet dat je niet alles wil maar het juiste.

Er is niks mis met af en toe een beetje ongelukkig zijn.

Toch zien we in onze praktijk veel dertigers die in hun streven naar geluk juist in gevecht raken met zichzelf.

``Titia had binnen een half uur praten met mij de kern te pakken van mijn vraag/probleem, terwijl ik zelf het gevoel had dat ik 'vastzat'. Ik kampte met onzekerheid, een gevoel dat ik helemaal niet ken, en wilde daar van af. Ze heeft op een doortastende en liefdevolle manier duidelijk gemaakt dat die onzekerheid helemaal niet weg hoeft, maar dat we het gaan onderzoeken en dat ik het meer toe mag laten. Dat lukt me nu steeds beter, en daar word ik heel rustig van. Titia is een slimme no-nonsensevrouw die veel warmte uitstraalt en de confrontatie niet schuwt, waardoor ik echt stappen verder kom en weet wat me te doen staat.`` Jantine van Netten

Wat leer je van het programma?

   1. Hoe volgens jouw waarden te kiezen en handelen.
   2. Hoe je jezelf saboteert en welke kracht en hulpbronnen je vergat.
   3. Dat echtheid in contact relaties verdiept en verrijkt.
   4. Dat jouw vuur brandt als je ook ruimte maakt om te spelen.

We gaan direct de diepte in en ik vraag jouw bereidheid om de warme confrontaties aan te gaan!

‘De Kracht van Sterke Vrouwen’. Wat krijg je?

   1. Na een eerste coachgesprek wordt zichtbaar wat je wilt doen en laten om jouw verlangens waar te maken. Ik geef je aanwijzingen hoe je dat kunt doen.  Je start met een helder doelen- en actieplan op verschillende levensgebieden. Ik help je om het concreet, lichtvoetig en haalbaar te maken zodat je zin hebt om direct te beginnen!
   2. Je start direct na het eerste gesprek met E-coaching via online opdrachten. De opdrachten stellen je in staat om op een door jouw gekozen moment en plek van start te gaan met reflecteren op jezelf. Het proces gaat direct van start en het is een stevige voorbereiding op de live-sessies.
   3. Gedurende twee hele ochtenden werk je samen met mij, Titia aan oefeningen om inzicht te krijgen in jouw patronen. Tussen deze dagdelen zitten steeds tenminste 4 weken om opdrachten te doen en om jouw voornemens om te zetten in acties. In de daarop volgende weken komen we nog eens twee keer een uur samen. Tussentijds rapporteer je jouw reflecties op het proces per mail.
   4. Gedurende twee groepsdagen deel je jouw ervaringen met reisgenoten en ervaar je de kracht van vrouwelijk leiderschap.
   5. Een aantal mp3 bestanden met geleide meditaties die je thuis kunt beluisteren om voor jezelf te blijven zorgen.
   6. De mogelijkheid om een skypegesprek aan te vragen als je vastloopt.
   7. Mogelijkheid tot e-coaching tot drie maanden na afloop zodat je scherp blijft!

Het programma in het kort

Dit is een programma voor moedige vrouwen van rond de dertig die kwetsbaar durven zijn. Vrouwen met een wens om het leven ten volle te leven en hun eigen kracht en ook de draken die bij hen horen te kennen. Om daarmee met hun vrouwelijke kracht en leiderschap van betekenis te zijn voor anderen en hun omgeving.

Meer weten? Mail ons!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Uw bericht