When Harry Met Sally: daten nieuwe stijl!

Home » nieuws » When Harry Met Sally: daten nieuwe stijl!

Dertigers en liefde

Liefde is een belangrijk onderdeel van levenskunst en voor veel dertigers een actueel thema. In deze fase van je leven kun je de vrijheid ervaren van spelen en proeven aan de liefde en tegelijk de beklemming voelen van de kansen die je laat liggen of mogelijkheden die je niet benut. Durven kiezen voor je verlangen om duurzaam samen te zijn met iemand is spannend want zodra jij besluit dat het tijd is om te settelen staat jouw ‘Harry’ of  ‘Sally’ niet direct bij je op de stoep.

Een lamme vinger swipen op tinder?

De liefde is een onderwerp dat ons confronteert met de beperkte maakbaarheid van het leven. In gesprekken met onze coaches kun je de moed verzamelen om te doen wat je kunt en te onderscheiden wanneer je juist los mag laten om je over te geven aan datgene wat je niet kunt beïnvloeden. Niets doen en wachten in de hoop op dat ‘Hollywoodmoment’ dat de ware tegen je aanloopt op een onbewaakt ogenblik is niet de weg en als een dolle stier of leeuwin een lamme vinger swipen op Tinder is het andere uiterste. 

Verlangen, willen, doen, overgave

Het resultaat van een traject bij STERK! is dat helder wordt wat je tegenhield om voluit jouw verlangens te ervaren. Vervolgens bepaal je hoe je jouw wil inzet om te doen wat je moet doen en weet je ook wanneer overgave van je gevraagd wordt. 

Wanneer de uitkomst is dat jij graag een duurzame relatie wilt, zou je eens kunnen denken aan personal matching. Zo zijn Gijs Leeksma & Vanessa Smit begin dit jaar met hun bedrijf When Harry Met Sally gestart. Een relatiebemiddelingsbureau nieuwe stijl, waarin mensen niet alleen gematcht worden op basis van antwoorden op een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst maar ook een persoonlijk intakegesprek krijgen en inzichten meekrijgen. Indien gewenst is er ook extra begeleiding rondom eventuele onzekerheden tijdens het daten. En wanneer tijdens de uitgebreide intake toch blijkt dat thema’s uit het verleden kandidaten mogelijk nog in de weg zitten om een gelijkwaardige relatie aan te gaan, dan kunnen ze gebruik maken van een relatiecoach of psycholoog. 

Matchen met aandacht voor de persoon dus. 

Personal matching bij WHMS

Want Gijs en Vanessa zijn ervan overtuigd dat om een fijne langdurige relatie aan te gaan zelfkennis essentieel is. Een leuke man of vrouw naast je maakt je niet ‘compleet’. Jezelf durven laten zien aan een ander brengt je wel dat hij of zij je complete ‘ik’ waardeert.

Meer weten over When Harry Met Sally? Kijk eens op de website: www.whenharrymetsally.nl Dan ben je misschien nog op tijd om gebruik te maken van hun tijdelijke gratis inschrijvingsaanbod.

Titia Roovers

Over STERK!

In 2004 begon Titia Roovers STERK! Een praktijk voor psychologische coaching. STERK! wil een plek bieden waar echte ontmoetingen ontstaan. (Zelf)compassie verbindt en maakt veerkrachtig zodat niets je kan weerhouden om te staan voor jouw waarden. We hebben een diep vertrouwen in de kracht die in ieder mens aanwezig is, vandaar de naam Sterk!

vormen van psychologische coaching

Levenskunst coaching

Relatietherapie

Stress & burn-out coaching

Loopbaancoaching

Dertigersdilemma’s bij vrouwen

Titia Roovers

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen jouw vraag en stellen we doelen. Alleen als het klikt gaan we door!