Stress en burn-out coaching in Amsterdam

Een bepaalde mate van stress hoort bij het leven en is gezond. Maar stress moet niet te lang aanhouden. Neem signalen serieus en reik op tijd uit naar hulp. Zo voorkom je dat je lang moet herstellen.

Coaching voor jou

Een bepaalde mate van stress hoort bij het leven en is gezond. Als de stress te lang aanhoudt of steeds opnieuw zorgt voor lichamelijke klachten dan is het goed om op tijd te leren omgaan met stress zodat je overspanning of burn-out voorkomt. Leer hoe je energie verdeelt en waar je van oplaadt. Een kritische stem huist in ons allemaal en wil ons aansporen maar verlamt juist door de agressieve toon. Een tegenslag of periode van drukte op werk of prive kan in combinatie met belemmerende patronen maken dat je het even niet meer alleen wil uitzoeken. Neem fysieke en mentale signalen serieus en reik op tijd uit onze stresscoaches zodat je voorkomt dat je lang moet herstellen als klachten overgaan in burn-out.

Voorbeelden van vragen stress en burn-out coaching

  • “Hoe leer ik mijn grenzen ervaren en afgaan op mijn gevoel en lichaam?”
  • “Wat komt er in de plaats als ik mijn perfectionisme en schuldgevoelens loslaat?”
  • “Hoe schep ik orde in de chaos?”
  • “Wat zijn mijn waarden en hoe kan ik opladen?”
  • “Hoe zorg ik voor mijzelf terwijl ik ook verbonden blijf met de mensen om mij heen?”

Onze psychologische coaches

 Iris Droste
ACT-coach

drs. Intse Hamstra
psycholoog & coach

drs. Tessa Harts
psycholoog & coach

Esther van der Zweep
psycholoog & coach

MSc. Marieke Schipper
psycholoog & coach

Titia Roovers

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.