Tarief coaching STERK! Amsterdam

Bij Sterk! zijn we transparant over onze tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Tarieven psychologen & coaches

  • Individuele coaching particulieren

    € 145 per uur (inclusief 21% BTW).

  • Relatietherapie voor stellen

     € 210 (inclusief 21% BTW) per gesprek van 1,5 uur. Relatietherapie voor individu: €145 (inclusief 21% BTW) per gesprek van 1 uur.

  • Zakelijke klanten

    €200 voor organisaties en €175 voor non-profit, culturele sector en €150 voor ZZP’ers. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Vergoedingen
Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Laat je door jouw coach informeren over de volgende mogelijkheden:

Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever (HR of leidinggevend) of hij/zij wil investeren in je groei of je employability. Jouw coach kan een offerte maken waarin het nut en doel van de coaching beschreven staat.

Belastingaftrek
Organisaties en ZZP’ers kunnen de kosten volledig aftrekken. Ook als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Er is een drempel van 250,- Euro.

Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst, of bel met de Belastingtelefoon op nummer 0800 – 0543. We raden je aan vooraf een berekening uit te voeren voor je eigen persoonlijke situatie om zeker te zijn van de kosten.

Annuleringsvoorwaarden
Zoals vermeld in de Algemene leveringsvoorwaarden van STERK! (www.sterktrainingencoaching.nl) geldt dat bij annulering korter dan 24 uur voorafgaand aan een afspraak 100% van het geannuleerde uur in rekening wordt gebracht. Tussen 24 en 48 uur voor aanvang van de activiteiten 50% van deze kosten. Opdrachtgever is 100% van de totaal overeengekomen hoofdsom verschuldigd indien hij, ook zonder te annuleren, geen gebruik maakt van de overeengekomen diensten van opdrachtnemer.

Meer informatie
We hebben deze gegevens gevonden op het internet. Wil je het helemaal zeker weten, bespreek het dan met je accountant, of kijk op de site van de Belastingdienst, of bel met de Belastingtelefoon op nummer 0800 – 0543.

Disclaimer
In bovenstaande berekeningen is geen rekening gehouden met persoonlijke situaties, daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. We raden je aan de berekening uit te voeren voor je eigen persoonlijke situatie.

Titia Roovers

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen jouw vraag en stellen we doelen. Alleen als het klikt gaan we door!