drs. Intse Hamstra Coach / Psycholoog, Amsterdam-Oost

Ik help je om meer regie te krijgen over je leven. Je kunt bij mij terecht met vraagstukken op het gebied van werk, privé of op het snijvlak van beiden.

Vraagstukken

  • wil je een betere balans tussen je werk en je privéleven?
  • heb je last van stress of burn-out klachten?
  • sta je voor een belangrijke keuze en weet je het niet?
  • ben je op zoek naar de juiste loopbaanstrategie?

Werkwijze

Mijn stijl is helder, praktisch en doelgericht. De mensen die ik coach beschrijven mij als betrokken, rustig, accepterend, nuchter en professioneel. Het is mijn stellige mening dat de verandering het grootst is als je hem zelf formuleert en in de praktijk brengt. Jij bent de eigenaar van het proces dat ik graag samen met je aanga. Ik werk o.a. met methoden als ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en EMDR.

EMDR, een bewezen techniek om schokkende ervaringen of trauma te verwerken

 

Traumatische gebeurtenissen overkomen ons allemaal. Hoe je een gebeurtenis ervaart en of het een trauma genoemd kan worden hangt af van veel factoren zoals omstandigheden en steun na het voorval of overtuigingen die ontstaan na een vervelende gebeurtenis. Het komt voor dat een gebeurtenis meer impact op je leven heeft dan je eerder dacht of zou willen. EMDR kan zeer effectief zijn als herinneringen aan schokkende ervaringen je kwaliteit van leven ongunstig beïnvloeden. EMDR is effectief gebleken bij posttraumatische stressstoornissen (PTSS), maar ook bij andere klachten zoals een negatief zelfbeeld, burn-out, spanningen of faalangst. EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) kan in veel gevallen de rauwe randjes van een nare herinnering of ervaring af halen waardoor ze minder invloed hebben op je dagelijks leven.

Intse Hamstra

Intse Hamstra
psycholoog & coach

Intse Hamstra

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen welk programma en welke coach het beste bij je past.