Welkom bij Sterk!

Home » Levenskunst » Welkom bij Sterk!

Dit artikel komt uit het ebook “Hoe voorkom ik een burn-out?”

We leven in een wereld waarin we op een dag veel prikkels te verwerken krijgen. Work hard, play hard, het zit zo in ons systeem om trots te zijn op gas geven in het leven. Dat is ook niet verwonderlijk, we kunnen zoveel realiseren.

De keuze-mogelijkheden zijn enorm en er heerst de collectieve overtuiging dat we alles kunnen bereiken als we maar hard werken. Die hoge lat brengt stress met zich mee en over stress en moeheid voelen we ons vaak schuldig omdat het ‘luxeproblemen’ lijken.

Deze kritische blik naar onszelf verhoogt die stress alleen maar.In dit ebook leer je wat stress veroorzaakt en welke vier vaardigheden helpen een een burn-out te herkennen en voorkomen.

Titia Roovers


Titia Roovers

Over STERK!

In 2004 begon Titia Roovers STERK! Een praktijk voor psychologische coaching. STERK! wil een plek bieden waar echte ontmoetingen ontstaan. (Zelf)compassie verbindt en maakt veerkrachtig zodat niets je kan weerhouden om te staan voor jouw waarden. We hebben een diep vertrouwen in de kracht die in ieder mens aanwezig is, vandaar de naam Sterk!

vormen van psychologische coaching

Levenskunst coaching

Relatietherapie

Stress & burn-out coaching

Loopbaancoaching

Dertigersdilemma’s bij vrouwen

Titia Roovers

Zet de volgende stap

Ontdek zelf of onze werkwijze aansluit bij je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen jouw vraag en stellen we doelen. Alleen als het klikt gaan we door!